Přinášíme Vám pár receptů ze srpnového semináře La Femme Fatale 2013. Jsou jednoduché a chutné. Nechejte se inspirovat…
Ovesná kaše
Ovesné vločky s klíčky nebo drcené zalít vařící vodou a krátce povařit. Přidat sušené sójové (kukuřičné nebo ovesné mléko) a rozinky. Další varianty jsou ořechy, mandle, kokos, banán nebo strouhaná jablíčka. Výborné je posypat ji skořicí a polít rozpuštěným máslem.
Zapečené lasaně s rajčatovou omáčkou
Omáčka : Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, zaprášíme hladkou moukou, chvíli opražíme. Pak ji zalijeme kupovanou rajčatovou omáčkou PANZANI Olive a Baziliko, přidáme provensálské koření a krátce povaříme. Na dno zapékací mísy vyskládáme plátky lasaní, přelijeme částí omáčky a dále střídáme tak, aby horní vrstva lasaní byla dostatečně zalita omáčkou. Dáme péct do vyhřáté trouby a hlídáme, aby se horní vrstva nespálila. Na závěr posypeme strouhaným sýrem a opět zapečeme.
Dobrou chuť.
Jarka a Danka